13 Aralık 2023 - Çarşamba

Bunları da düşünün

Birkaç gündür CHP ile ilgili yazılarımı sizlere sundum. CHP Kurultayı’ndan sonra özellikle Adana’da Burhanettin Bulut ismi ön plana çıktı.

Yazar - Serden ÇEVİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Serden ÇEVİK

Serden ÇEVİK

yonat01@hotmail.com - 05425623387
Takip EtGoogle News

Birkaç gündür CHP ile ilgili yazılarımı sizlere sundum. CHP Kurultayı’ndan sonra özellikle Adana’da Burhanettin Bulut ismi ön plana çıktı. Bir anda herkes Burhanettin Bulut’çu oldu. Gelin biraz kurultay öncesine gidelim. Kurultay öncesi Burhanettin Bulut gibi rengini açıklayan diğer isim ise Ayhan Barut’tur. Aday adaylarının Ayhan Barut ismine çok dikkat etmeleri gerekmekte. Adaylık yolunda matematiksel hesaplarını yaparken mutlaka ama mutlaka Ayhan Barut’suz düşünmesinler.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut bana göre ilçelerin birinden aday gösterilirse hiç şaşırmayın. Çok sessiz bir soluk gibi gidişatı izleyen bir siyasetçi figürü izlemekteyiz. O yüzden ortalıkta ‘benim adaylığım kesin’ diye düşünenlerin hevesleri kursaklarında kalabilir. Benden söylemesi yerel seçimlerde Adana CHP’sinde bir BARUT patlaması olabilir.

İYİ Parti yerel seçimlerde aday çıkarırsa büyük bir ihtimalle Adana Büyükşehir adayı için Zihni Aldırmaz ismine sıcak bakabilir. Aldırmaz ismini kesinlikle ve kesinlikle yabana atmayın. Seçim kazanabilecek bir isim olarak görmeyebilirsiniz ama seçimde isminden çok bahsettirir. Öyle ya da böyle Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapmış birinden bahsediyoruz. Kendisiyle görüşmeler yapıldığı, kulislerde derin bir şekilde konuşuluyor.

Duyduğum bir diğer kulis bilgisi de DEVA Partisinin önemli isimlerle görüşmelere başladığı ve bu isim de netleşirse kamuoyunda büyük ses getireceği yönünde.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mevcut belediye başkanları ile ilgili anket yaptıracağını söyledi. Şimdilerde mevcut belediye başkanları ve aday adayları bu konuya adapte olmuş durumda. Ben genel merkezin yerinde olsam anketi gizli yaptırırım ki, adaletli olsun diye…

#
Yorumlar (0)